Loester!

Loester.nl

LOESTER.nl

Bezeuk de site op: https://www.loester.nl/nl

Loester is de 'streamingsdienst van het zuiden'. Deze streamingsdienst, gevestigd in Limburg en eigendom van TV-Zender TVEllef, biedt een breed scala aan regionale producten in allerlei genres. Hoewel het aanbod niet beperkt is tot Limburgs of Nederlandstalig materiaal, vormen deze wel de hoofdmoot van de streamingsdienst. Via de Android-app en de website van Loester.nl kunnen consumenten gratis genieten van de content.


Ondanks het feit dat Loester gratis is voor gebruikers, slaagt de dienst er toch in om rechthebbenden een redelijke vergoeding te bieden die kan concurreren met grotere streamingsdiensten. Dit wordt mogelijk gemaakt door regionale adverteerders die op het platform adverteren. Een groot voordeel hiervan is dat je muziek sneller onder de aandacht komt in de regio Limburg en aangrenzende provincies/euregio.


Als je als artiest wilt profiteren van de voordelen van Loester, kun je je muziek op het platform plaatsen en zo een breder publiek bereiken in de zuidelijke regio van Nederland. Of je nu een lokale artiest bent die net begint of een gevestigde naam in de regio, Loester biedt een platform waar je jouw muziek kunt presenteren aan een gepassioneerd publiek dat geïnteresseerd is in regionale content.


Kortom, Loester is de ideale streamingsdienst voor artiesten en contentmakers die hun werk willen delen met de regio Limburg en aangrenzende gebieden. Het combineert regionale inhoud met een gebruikersvriendelijk platform en zorgt ervoor dat rechthebbenden een eerlijke vergoeding ontvangen.


Wil je muziek plaatsen op Loester, neem dan contact op via info@loester.nl of maak gebruik van onze content leveranciers The Source (the-source.eu/) of StreamUGo (Streamugo.com).

Loester zo metein nao Wissen ×

Op dit moment staon gein nummers klaor. Selecteer eers ein nummer en loester maar.

Loester.nl Loester.nl : / :